Utiliteitsbouw, software op maat

IDEA StatiCa rekensoftware wordt toegepast door ingenieurs in de bruggenbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek voor het berekenen van allerlei betonnen en stalen constructies. De rekensoftware is compleet en geavanceerd, maar wordt ook om zijn praktische toepassingen, zijn stabiliteit en zijn voortreffelijke grafische weergave geprijsd.

Altijd betrouwbaar

Met IDEA StatiCa rekensoftware heeft geen enkele stalen of betonnen constructie in de utiliteitsbouw nog geheimen voor u. Staalverbindingen, gewapende kolommen en vele andere onderdelen kunnen tot in de kleine details worden doorberekend en worden getoetst aan de geldende Eurocodenormen. De rekensoftware levert passende oplossingen voor de utiliteitsbouw en bieden ingenieurs en constructeurs de zekerheid die zij zoeken. Geoptimaliseerde brugberekeningen, betonnen vloeren of zware betondoorsnedes zijn in korte tijd berekend en gecontroleerd.

Voor de volledigheid

IDEA StatiCa is dé software voor de utiliteitsbouw, omdat het gecombineerde staal- en betononderdelen van een gebouw in één model kan samenbrengen en controleren volgens de noodzakelijke normen. Voor vragen over onze passende software voor de utiliteitsbouw kunt u altijd contact opnemen.