Staaldetails

Met de staalsoftware van IDEA Nederland kunnen eenvoudig, maar zeer nauwkeurig de kleinste staaldetails in staalverbindingen en staalconstructies worden doorberekend. De software is daarnaast zeer betrouwbaar, stabiel en vriendelijk in gebruik.

Tot in de puntjes

Staalverbindingen en -constructies dienen goed berekend te worden tot in de kleinste details. IDEA StatiCa Steel programma’s biedt ingenieurs en constructeurs die mogelijkheid. Door middel van modules als IDEA Connection en Connection Enhanced kunnen de kleinste staaldetails gecontroleerd en berekend worden. Zelfs 3D-modellen van staalverbindingen kunnen geïmporteerd worden met behulp ons IDEA Designer pakket. Met behulp van de CBFEM methode kunnen staalplaatconstructies en -verbindingen met schotjes, gaten en details bestaande uit eindige elementen, geheel geoptimaliseerd worden.

Voor wie alles wil weten

IDEA StatiCa Connection rekensoftware kan in veel vakgebieden worden toegepast. Dankzij onze programma’s worden de kleinste staaldetails duidelijk. Wenst u meer informatie of heeft u vragen over de rekensoftware, dan kunt u contact met ons opnemen.