Vacature Constructeur

VACATURE Constructeur (m/v)

MSc Engineering is de Nederlandse distributeur van o.a. de rekensoftware-programma’s RFEM, IDEA Concrete en IDEA Connection en adviseert civiele, bouwkundige en werktuigbouwkundige ingenieurs op het gebied van rekensoftware en ICT-applicaties m.b.t. constructies.

Vanwege de aanhoudende groei van MSc Engineering zijn wij per direct op zoek naar een Constructeur (m/v) , die ondersteuning verleent m.b.t. support, marketing en verkoop.

De Constructeur is verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze software aan onze klanten. De contructeur’s hoofdtaak is het actief zoeken naar oplossingen voor de problemen van onze klanten. Dit kan het uitleggen van de software, het support geven, het geven van opleidingen (online of op locatie), het maken van handleidingen, het aansturen van softwareontwikkelingen en het bijhouden van de vakliteratuur betreffen. Daarnaast zullen er regelmatig marketing- en verkoopactiviteiten gedaan moeten worden m.b.t. social media, website, en infodagen, zoals het schrijven van technische artikelen, vertalen van artikelen, het geven van demonstraties en het ondersteunen van klanten tijdens beurzen.

Een ingenieur die zelfstandig kan werken en zich snel nieuwe technieken / werkmethodes eigen kan maken, kan prima zijn draai bij ons vinden. Deze kandidaat heeft een constructieve achtergrond én een afgeronde HTS- of TU-opleiding Bouwkunde, Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde. Uw standplaats is Doorwerth, nabij Arnhem of Genk, België. Het hebben van adequate ervaring met social-media en internet is een pré.

Wij bieden een baan met veel vrijheid m.b.t. werktijden en werkomgeving.

U kunt uw sollicitatie of vragen m.b.t. de vacature richten aan Emiel Peltenburg, info@MSc-engineering.nl of MSc Engineering, Postbus 22, 6865 ZG DOORWERTH, 026 339 2159.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.