Heeft u een vraag? Bel dan gerust

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon: 026 339 2159 of via het formulier aan de rechterzijde van het scherm:

IDEA RS

MSc Engineering bv is de officiële reseller van IDEA RS, s.r.o., zie ook: www.idea-rs.com

IDEA RS s.r.o.
U Vodárny 2a, 616 00 BRNO, Tsjechië

Email: info@idea-rs.com

Belgische klanten kunnen terecht bij IDEA BE via www.idea-rs.be.

IDEA NL & IDEA BE werken als IDEA Benelux nauw samen op de Benelux markt.

IDEA NL: KvK no.: 5489.1191 onder de firmanaam MSc Engineering bv., zie ook: www.msc-engineering.nl

Emiel Peltenburg

Emiel_website-111x111Ing. Emiel Peltenburg MSEng, RC is na het behalen van de H.T.S. vanaf 1997 voor diverse buro’s werkzaam als constructeur, projectleider en specialist. Gedurende deze jaren heeft hij gewerkt aan diverse projecten m.b.t. bruggenbouw, hoog-, utiliteits-, industriebouw en software ontwikkeling m.b.t. eindige elementen. In 2007 haalde hij het diploma Master of Structural Engineering (TU Delft/Betonvereniging) voor zowel staal als beton. Emiel Peltenburg is Register Constructeur.

Jo Gijbels

Jo_website-111x111Ing. Jo Gijbels MScEng starte zijn carrière in 2001 als constructeur met het schrijven van een reken- en tekenprogramma voor het ontwerp van betonnen- en stalen elementen. Na enkele jaren actief te zijn als constructeur voor zowel staal-, aluminium- als betonnen constructies spitste hij zich terug meer toe op de rekensoftware. Gedurende enkele jaren trainde hij meer dan 1.800 constructeurs in de Benelux in het gebruik van rekensoftware. Sinds 2011 gebruikt Jo Gijbels zijn kennis om constructeurs te begeleiden met de RFEM en IDEA rekensoftware in België en Nederland.

Jan Willem Verbaan

Jan Willem Verbaan is sinds 2016 werkzaam bij RFEM Nederland. Hij heeft jarenlange ervaring als werktuigbouwkundig ingenieur.

MSc Engineering bv

Ridder Robertlaan 19, 6865 BR, Doorwerth,

026 3392159

E-Mail: info@idea-rs.nl